BALIKESİR / EDREMİT - Kızılkeçili Ortaokulu

Hakan OKLUOĞLU okulumza kitap bağışında bulundu .Kendisine çok teşekkür ederiz.

Mrt

Edremit ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün  organize ettiği Mesleki Yönlendirme Sistemi kapsamında 8.sınıf öğrencilerimiz meslek liselerini  gezerek okul tanitimlarına  katıldı.

Mrt

..12 Mart 1921 tarihinde TBMM´de yapılan oylama sonucunda Mehmet Akif´in şiiri, İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir.

Mrt

Kadınlar gününü kutlamak için öğrencilerimizle kart yaptık.

Ramazan ayı etkinliiğimiz...

Mrt

Okulumuzda akıl ve zeka oyunları turnuvası yapıldı.İlçe turnuvasına katılacak öğrenciler belirlendi

Şbt

Öğrencilerimize  Edremit Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından Teknoloji Bağımlılığı ile ilgiili eğitimler verildi.

Şbt

Öğrencilerimize gıda güvenliği ile ilgili bilgi verildi.

Şbt

Resim öğretmenimiz Elif Bozdoğan öğrencilerimize modelden desen çalışması yaptırdı.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının birinci dönemini geride bıraktık. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar CİĞER okulumuzu ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerimizle görüşen Müdürümüz, yapılan çalışmalar hakkında Okul Müdürümüzden bilgi aldı. Müdürümüze nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.